LOADING...

octombrie 13, 2023

Momentul care a produs ruptura iremediabilă dintre Gică Popescu și familia Iordănescu

By

Gică Popescu, care a jucat de 115 ori pentru tricolori, este unul dintre cei mai aprigi contestatari ai jocului echipei naționale a României, acuzele sale îndreptându-se cu predilecție către selecționerul Edi Iordănescu, pe care îl taxează dur după fiecare meci nereușit al tricolorilor.

A făcut-o și la finalul meciului cu Belarus, stârnind reacția antrenorului naționalei, care crede că fostul internațional are ceva cu familia lui.

Vorbele lui Edi Iordănescu ascund întradevăr un conflict destul de aspru între Gică Popescu și Anghel Iordănescu, care a dus la o ruptură iremediabilă între cei doi. Motivul? În 2014, când Gică Popescu a fost condamnat la închisoare în Dosarul Transferurilor, el a fost ignorat de Iordănescu senior, deși avea nevoie de ajutorul lui.

Momentul din urmă cu nouă ani care a produs ruptura iremediabilă dintre Gică Popescu și familia Iordănescu. Generalul i-a întors spatele fostului elev

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Contribuția Bucureștiului la PIB s-a întors la nivelul din 2010. Date alarmante din analiza sectorului de construcții și tranzacții imobiliare

Articolul următor

Situațiile din Israel și Ucraina , discutate în cadrul CSAT. Planul de înzestrare al armatei, adoptat

post-bars

Lasă un comentariu