LOADING...

octombrie 14, 2023

PNL a depus noi proiecte de lege pe fiscalitate. Roman: La angajarea răspunderii nu au fost reținute multe puncte de vedere ale PNL

By

Deputatul Florin Roman a anunțat că PNL a depus mai multe proiecte de lege pe fiscalitate, precizând că „în angajarea răspunderii guvernului, nu au fost reținute mai multe puncte de vedere ale PNL”.

Florin Roman, deputat PNL FOTO: Mediafax

„Având in vedere faptul ca in angajarea răspunderii guvernului, nu au fost reținute multe puncte de vedere ale PNL, ca deputat, împreuna cu alți colegi liberali din comisia de buget-finante, am depus noi proiecte de lege pe fiscalitate”, a precizat Florin Roman, într-o postare pe Twitter.

Liberalul a punctat că vigilența PNL „a făcut ca partenerii de coaliție sa nu naționalizeze pilonul II de pensii private, care ar fi afectat peste 8 milioane de romani activi, care muncesc corect in țara”.

Florin Roman, alături de alți deputați PNL din Comisia de Buget-Finanțe, au depus trei proiecte pe zone de fiscalitate. Primul interzice externalizarea profitului pentru multinaționale, în baza unor…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Cristi Chivu dă primul „tun” al carierei de antrenor în vară

Articolul următor

”Contribuția Bucureştiului la formarea PIB-ului României a scăzut la 29,8%, nivel similar cu 2010”

post-bars

Lasă un comentariu