LOADING...

octombrie 15, 2023

Pe lângă „long COVID”, putem suferi și de „răceli prelungite”

By

Nu doar virusul COVID 19 poate avea simptome pe termen lung. Potrivit unui nou studiu, și alte infecții respiratorii pot produce efecte pentru o perioadă mai lungă de timp.

Pe lângă „Long Covid”, ne putem confrunta și cu „răceli prelungite” – FOTO Shutterstock

O nouă cercetare arată că virușii care ne îmbolnăvesc de răceli obișnuite, gripă sau pneumonie, pot avea simptome ce ar dura mai mult de patru săptămâni după infecția inițială, scrie Euronews. 

Cercetătorii de la Universitatea Queen Mary din Londra au analizat date de la peste 10.000 de persoane pentru a compara simptomele pe termen lung ale COVID-19 și ale altor boli. 

 Chiar dacă „long Covid” este o afecțiune recunoscută ce afectază milioane de oameni ce au avut virusul, doar un număr mic de studii au comparat „long Covid” cu simptomele de durată ale unor alte boli respiratorii acute.  

Printre manifestările de „răceală prelungită” se…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Naționala României nu joacă nimic și e aspru contestată de toate gloriile, dar Edi Iordănescu ar putea intra în istorie cu un record impresionant! Ce bornă poate atinge selecționerul după meciurile cu Andorra, Israel și Elveția din preliminariile Euro 2024

Articolul următor

De ce sunt referendumurile AUR, pentru familia tradițională și plăți în numerar, sortite eșecului ANALIZĂ

post-bars

Lasă un comentariu