LOADING...

octombrie 17, 2023

Fosta iubită a lui Mario Balotelli a murit la doar 38 de ani! Vestea dramatică i-a luat pe toți prin surprindere: „Sunt șocat!”

By

Tabby Brown, fosta iubită a lui Mario Balotelli, a murit la vârsta de doar 38 de ani! Vestea dramatică i-a luat pe toți prin surprindere, iar fanii cunoscutului model și-au exprimat tristețea prin intermediul mai multor comentarii postate pe rețelele de socializare.

Fosta iubită a lui Mario Balotelli și Rahim Sterling a murit la doar 38 de ani! Val de comentarii pe rețelele de socializare: vestea dramatică i-a luat pe toți prin surprindere

Tabby Brown, creatoare de conținut cu peste 300.000 de urmăritori pe Instagram, vedetă de televiziune și fotomodel, a încetat din viață la vârsta de doar 38 de ani.

Tabby Brown a fost un personaj foarte renumit în Marea Britanie. Pe lângă ocupațiile menționate anterior, tânăra a mai devenit cunoscută după ce a pozat într-o revistă pentru adulți. De asemenea, ea a ținut capul de afiș al tabloidelor din Anglia în timp ce a avut relații cu fotbaliști ca Mario Balotelli sau Raheem…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Uniunea Europeană are nevoie de politici fiscale predictibile și prudente

Articolul următor

Cum au crescut ca Făt-Frumos pensiile magistraților

post-bars

Lasă un comentariu