LOADING...

octombrie 17, 2023

Google Maps primește pe Android o funcție care există pe iOS de 4 ani

By

Versiunea pentru Android a aplicației Google Maps primește, în sfârșit, o funcție care există în varianta pentru iOS de patru ani.

Maps va afișa condițiile metro în timp real, transmite PhoneArena. Funcția va fi adăugată în aplicația pentru Android după ce Google a început să pună accent pe serviciile meteo în ecosistemul său. Pagina de vreme din interiorul aplicației Google a primit recent o nouă interfață. Mai mult, potrivit zvonurilor, compania dezvoltă o aplicație de vreme de sine stătătoare pentru Android.

Sursa foto: Telegram/Google News

Temperatura curentă va apărea în Google Maps pentru Android în partea de sus a ecranului, în stânga, sub căsuța de căutare. La apăsarea pe iconița respectivă vor fi afișate mai multe informații, precum temperaturile la anumite ore sau calitatea aerului.

Citește și: Ce șanse sunt ca aplicația WAZE să dispară? Nu mai este un serviciu independent la Google, angajații au fost mutați

Noua…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Ciolacu, alături de Benjamin Netanyahu: România solicită eliberarea imediată a tuturor ostaticilor și persoanelor răpite

Articolul următor

România U21 – Finlanda U21, Live Video Online, de la ora 18:00, în preliminariile Euro 2025

post-bars

Lasă un comentariu