LOADING...

octombrie 19, 2023

Ce pretenții salariale ale tinerii care au absolvit o facultate. Impact major pe piața muncii

By


De câțiva ani, se observă o tendință de creștere a pretențiilor salariale pe care le au tinerii proaspăt absolvenţi ai unei facultăți. Așteptările lor au crescut constat, susţin angajatorii.

Fiecare, imediat după încheierea studiilor, caută să își asigure un venit cât mai mare, prezentându-se la interviuri cu pretenții ridicate.

Ce vor tinerii: salarii mari și…

În Iași, unul dintre cele mai importante orașe din România, tinerii care termină o facultate optează, în general, pentru un loc de muncă într-o multinațională. Aici, salariile sunt atractive și, în general, peste media de pe piața muncii.

În plus, marile companii pun la bătaie, pe lângă un salariu consistent, și alte beneficii, de la tichete de masă la bonusuri financiare pentru performanță sau zile libere.

Constatăm că, în ultimul timp, tinerii vor să trăiască mai bine şi au pretenţii mai mari la început de carieră. Într-un fel, aceştia se raportează la…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Iohannis: Trebuie să lucrăm împreună, dincolo de graniţe, pentru a accelera procesul decarbonizării globale

Articolul următor

Dan Șucu, la un pas să îi dea lovitura fatală lui Gigi Becali! Jucătorul pe care și l-a dorit toată vara se pregătește să semneze cu Rapid

post-bars

Lasă un comentariu