LOADING...

octombrie 24, 2023

Concluziile lui Andrei Prepeliță după Concordia Chiajna

By

Gloria Buzău a suferit în etapa a 10-a a Ligii 2 al doilea eșec în acest sezon. După înfrângerea de la Cisnădie, contra liderului din acel moment, CSC Șelimbăr, scor 1-2, trupa antrenată de Andrei Prepeliță a pierdut, luni, și la Chiajna, 0-1 cu Concordia, o altă contracandidată la play-off și chiar la promovarea directă în SuperLigă.

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 29, pe o fază rapid de atac a Concordiei, de către Adrian Bălan, acesta fentându-l în careu pe Wiktorski și marcând cu un șut de la 11 metri în partea dreaptă a lui Greab.

Andrei Prepeliță, după eșecul cu Concordia: ”Era doar 1-0 și oricând puteam marca. Mă așteptam de la ei să fie mai limpezi”

După jocul de la Chiajna, Andrei Prepeliță și-a găsit destul de greu cuvintele pentru a explica acest eșec. A dat senzația că jucătorii săi au acuzat din plin golul încasat, chiar dacă au avut…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Negocieri pentru compensarea pierderilor fermierilor români la Luxembourg. Ce concesii speră să obțină Forin Barbu, ministrul Agriculturii

Articolul următor

Cea mai mare descoperire „din ultimii 20 de ani” în tratamentul cancerului de col uterin. Ce au aflat cercetătorii

post-bars

Lasă un comentariu