LOADING...

octombrie 25, 2023

EXCLUSIV VIDEO | Cristian Bușoi: ”România are nevoie de o strategie, atât pentru atingerea unor obiective majore, cât și pentru unele punctuale”

By


România are nevoie de o strategie, atât pentru atingerea unor obiective majore, cât și pentru unele punctuale, pe care să le poată impune în viitorul Parlament European. Deja, companiile statului român, asemeni multinaționalelor, au început să se conecteze cu politica europeană.

Dovada conlucrării europarlamentarilor români cu companiile energetice din țara noastră, la presiunea reprezentanților țării noastre, PE a adoptat un amendament legislativ legat de stocarea de CO2, a anunțat, la Gândul Energy Now 2023, Cristian Bușoi, președintele Comisiei pentru Industrie, Cercetare și Energie.

“Vestea bună este că pe stocarea de CO2, obligatorie pentru producătorii de petrol și gaz și afectează tare și Romgazul, și OMV Petrom, s-a adăugat și la presiunea noastră o sintagmă – că nu e obligatorie, în cazul în care soluțiile de piață nu sunt la dispoziția… și atunci va fi o chestiune în care se va da un insentif.

Dacă statul român…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

PSD, atac la Nicușor Dan. Ce acuzații sunt aduse primarului Capitalei și conducerii ASSMB

Articolul următor

Ce lovitură! România candidează pentru o nouă finală Europa League la București. „Am semnat angajamentul!”

post-bars

Lasă un comentariu