LOADING...

octombrie 26, 2023

Andrei Pavel intervine în „razboiul” Simona Halep

By

Andrei Pavel, fost număr 13 mondial, care a antrenat-o timp de un an pe Simona Halep, s-a arătat dezamăgit de faptul că Serena Williams a revendicat titlul româncei de la Wimbledon 2019.

Andrei Pavel a vorbit despre situația Simonei Halep, iar „Cneazul” nu înțelege de ce fosta sa elevă a primit o suspendare atât de mare în procesul pentru dopaj. De asemenea, reacția ironica a Serenei Williams l-a lăsat perplex pe Andrei.

Andrei Pavel intervine în „razboiul” Simona Halep – Serena Williams! Ironia americancei l-a lăsat perplex pe fostul antrenor al româncei: „Să spună asemenea lucruri…”

Întrebat despre suspendarea primită de Simona Halep, Andrei Pavel a abordat inclusiv subiectul „razboiului” dintre româncă și Serena Williams: „Ce poți să spui? E super trist ce se întâmplă și e de neînțeles. Toate lucrurile care se întâmplă în jurul acestui caz… Mă așteptam să îi dea un an de zile…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Statele Unite exercită presiuni asupra țărilor din zona Golfului Persic pentru a opri finanțarea destinată grupului Hamas

Articolul următor

Multe articole pe care le folosim zilnic au produse chimice care pot provoca cancer

post-bars

Lasă un comentariu