LOADING...

octombrie 26, 2023

Statele Unite au înregistrat o creștere economică de 4,9% în trimestrul al treilea, în principal datorită intensificării consumului

By


Statele Unite au înregistrat o creștere economică de 4,9% în trimestrul al treilea al anului, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, potrivit datelor estimative raportate joi de Biroul pentru Analize Economice al Departamentului Comerțului de la Washington.

”Valoarea Produsului Intern Brut (PIB) a crescut, la nivel anual, cu 4,9% în trimestrul al treilea din 2023, potrivit datelor estimative (…). În trimestrul al doilea, PIB-ul avusese o evoluție reală de 2,1%”, anunță Biroul pentru Analize Economice al Departamentului Comerțului de la Washington.

Datele prezentate acum sunt estimative, bazându-se pe surse incomplete, ceea ce ar putea conduce la revizuirea anumitor informații. Date aproape definitive despre situația economică din trimestrul al treilea urmează să fie prezentate la sfârșitul lunii noiembrie.

Creșterea economică din Statele Unite, care este puțin peste așteptările experților, este rezultatul intensificării consumului…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Coaliția acționează indecis: cu o mână reduce cheltuieli, cu alta încurajează dezmățul bugetar

Articolul următor

Farul Constanța – UTA, Live Video Online, într-un meci restant din etapa a 5-a Superligii

post-bars

Lasă un comentariu