LOADING...

octombrie 26, 2023

Viceprimarul Rm. Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, atrage atenţia asupra costurilor ridicate ale sistemului de semaforizare din oraş.

By

Viceprimarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, a scos în evidenţă ceea ce mulţi vâlceni gândesc, dar puţini au curajul să exprime public: modul defectuos în care se cheltuie banul public şi slaba funcţionare a administraţiei locale. Cel mai recent exemplu în acest sens este sistemul de semaforizare pe care s-au plătit 10 milioane de euro. Redăm mai jos postarea de pe pagina de Facebook a viceprimarului municipiului Râmnicu Vâlcea:

„Văzând cum se cheltuie 10 milioane de euro pe un sistem de semaforizare de care se ocupă un „specialist” în clonare de carduri, şi staţii de îmbarcare călători pentru ETA, care în alte oraşe se realizează la jumătate de preţ sau chiar mai puţin, mai are rost să vă întreb de ce le este frică de mine? De ce nu vor să aibă un contracandidat puternic la primărie? De ce nu se sesizează nimeni? Pentru că diferenţa de preţ ajunge la cine trebuie şi astfel îşi consolidează monopolul asupra oraşului şi nimeni nu îndrăzneşte să îi ancheteze.

Din păcate, Salata a făcut varză acest oraş minunat!”

Articolul anterior

”Efectele economice ale conflictului dintre Israel și Hamas vor fi teribile, perspectivele sunt sumbre”

Articolul următor

Umilința cruntă trăită de Simona Halep după suspendare

post-bars

Lasă un comentariu