LOADING...

octombrie 28, 2023

„900 lei, nu primim animale și..”

By

Un anunț de închiriere a unei garsoniere din Cluj-Napoca a stârnit mai multe controverse în mediul online. Proprietarii spun că nu acceptă copii sau animale, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

O femeie din Cluj-Napoca a anunțat că își închiriază garsoniera. Are doar două cerințe în cazul viitorilor chiriași: să nu aibă animale și nici copii.

900 lei plus garantie termen lung nu primim animale si copi” – este anunțul lipsit de orice normă gramatică postat de proprietara garsonierei de 20 de metri pătrați din Cluj-Napoca.

„Nu ținem trântori gestanți”

Cei care au văzut anunțul, căutând un spațiu de închiriat, au reacționat rapid: „Dar dacă rămân gravidă, irelevante circumstanțele, practic individa îmi interzice să păstrez sarcina, așa-i? Trebuie să rup ușa la ginecologi să fac avort că altfel catrafusele la poartă și valea de la ușa mea. Nu ținem trântori gestanți. A scris ”Copi”. Văleleu de capul…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Ciolacu anunță că Guvernul vrea să strângă și mai mult cureaua. Ce cheltuieli sunt limitate și unde sunt permise excepții

Articolul următor

Ion Țiriac anunță ce se va întâmpla

post-bars

Lasă un comentariu