LOADING...

octombrie 28, 2023

cum a convins-o Mauro Icardi să divorțeze de Maxi Lopez

By

Wanda Nara rupe tăcerea după 10 ani, în cazul uneia dintre cele mai controversate relații amoroase din fotbalul mondial: cum a convins-o Mauro Icardi să divorțeze de Maxi Lopez, prieten și fost coleg din naționala Argentinei. Impresara a dezvăluit și primul moment intim dintre ea și actualul atacant al celor de la Galatasaray.

Wanda Nara și Mauro Icardi sărbătoresc un moment special, iar impresara rupe tăcerea după 10 ani: cum a convins-o Icardi să divorțeze de Maxi Lopez, prieten și fost coleg din naționala Argentinei! Primul moment intim dintre cei doi, dezvăluit

Wanda Nara și Mauro Icardi au împlinit recent 10 ani de relație, iar soția și impresara fotbalistului de la Galatasaray a dorit să îi dedice câteva cuvinte frumoase partenerului de viață.

Wanda a realizat o postare specială pe pagina ei de Instagram, unde a dezvăluit cele mai prețioase momente din toți cei 10 ani pe care i-a petrecut alături de Mauro.

Citeşte mai mult

Articolul anterior

„E prima dată când sunt foarte încrezător că nu vom avea probleme majore”

Articolul următor

Ciolacu anunță că Guvernul vrea să strângă și mai mult cureaua. Ce cheltuieli sunt limitate și unde sunt permise excepții

post-bars

Lasă un comentariu