LOADING...

octombrie 29, 2023

Elias Charalambous îşi pune la zid fotbaliștii după Petrolul

By

Elias Charalambous a dezvăluit motivul pentru care l-a schimbat pe Joyskim Dawa încă din prima repriză a meciului cu Petrolul.

Elias Charalambous îşi pune la zid fotbaliştii după Petrolul – FCSB 2-2! De ce l-a scos pe Dawa: „De asta am preferat să-l schimb”

După remiza dintre FCSB și Petrolul, scor 2-2, din etapa a 14-a Superligii, Elias Charalambous, antrenorul vicecampioanei, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care l-a schimbat pe Joyskim Dawa cu Mihai Lixandru în minutul 35. În contextul în care fundașul bucureștenilor avea deja un cartonaș galben, tehnicianul cipriot l-a scos pentru a nu risca o posibilă eliminare.

„Sigur că suntem dezamăgiți, dar trebuie să ne corectăm greșelile, pentru că am făcut greșeli. Nu e un rezultat bun, cu siguranță. Lucrurile erau foarte bune pentru noi, dar nu am terminat jocul. La 2-1 am avut ocazia să marcăm, dar au înscris ei din penalty.

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Cât de pregătită e România pentru iarna care vine? Directorul Romgaz: „Nu vedem nicio sincopă în aprovizionare”. Care e „plasa de siguranță”

Articolul următor

Când ar urma să fie adoptată noua lege a pensiilor. Ciolacu: Va intra în vigoare la 1 ianuarie. Aplicarea directă va dura

post-bars

Lasă un comentariu