LOADING...

noiembrie 1, 2023

Guvernul suplimentează fondurile pentru IMM INVEST cu aproape 5 milioane de euro / Schema de ajutor e valabilă până la finalul anului

By


Ministerul Finanțelor Publice a pus în transparență un proiect de act normativ prin care se modifică schemă de ajutor de stat IMM INVEST PLUS și a componentelor acesteia: IMM INVEST ROMÂNIA, AGRO IMM INVEST, IMM PROD, GARANT CONSTRUCT, INNOVATION și RURAL INVEST. 

Ca urmare a interesului manifestat de către întreprinderi până la acest moment pentru accesarea Programului IMM Invest Plus, plafonul de garanții prevăzut pentru acest program este utilizat într-o mare măsură, se arată în informarea Ministerului de Finanțe.

Astfel, se propune majorarea plafonului de garanții aprobat și implicit majorarea bugetului ajutorului de stat acordat sub formă de grant până la 31 decembrie, cu 24.300.000.000 de lei, echivalentul în lei a aproximativ 4.925.230.000 de euro.

Fondurile sunt distribuite astfel:

  • Majorarea plafonului total al garanțiilor care pot fi acordate în cadrul schemei de ajutor de stat pe perioada de valabilitate, respectiv până la data de…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Ciolacu solicită digitalizarea accelerată a CNAS, dar si a ANAF-ului

Articolul următor

Alexander Zverev, găsit vinovat după ce a agresat-o pe fosta iubită româncă

post-bars

Lasă un comentariu