LOADING...

noiembrie 2, 2023

Gabi Tamaș, trimis la echipa a doua de Dinamo

By

Poveștile cu Gabi Tamaș în prim-plan sunt extrem de spectaculoase! Pe vremea când era la Dinamo și se afla într-un cantonament din străinătate, fostul fundaș a fost trimis la echipa a doua. În cele din urmă, lucrurile s-au rezolvat.

De ce a fost trimis Gabi Tamaș la echipa a doua de Dinamo: „L-am cazat în hotel cu mine!”

Gabi Tamaș a fost protagonistul multor episoade de senzație: unul dintre acestea s-a petrecut la Dinamo, în perioada în care în conducere se afla și Cristi Tănase, aflat acum la Chiajna.

„Într-un cantonament de iarnă prin afara țării a fost o neînțelegere între el și staff. Era un antrenor bun, cu personalitate. S-a comunicat că nu mai lucrează cu el, să-l trimită acasă. Eu am fost informat, am mers la hotelul la care era cazat. Eram în altă parte. L-am luat pe Gabi, l-am cazat în hotel cu mine! Am băut vreo două beri reci.

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Companiile energetice europene încep să stocheze gaz în Ucraina, în condițiile în care depozitele UE sunt aproape de capacitatea maximă

Articolul următor

Ciolacu le cere miniștrilor mobilizare pentru PNRR: Nu aș vrea ca din cauza unor blocaje să nu li se facă dreptate pensionarilor

post-bars

Lasă un comentariu