LOADING...

noiembrie 3, 2023

După ce și-a recunoscut vina pentru că Simona Halep a fost prinsă dopată, Patrick Mouratoglou lovește!

By

Patrick Mouratoglou a făcut declarații puternice despre situația Simonei Halep, după depunerea apelului la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS).

Mouratoglou și-a asumat întreaga vină pentru scandalul de dopaj în care este implicată eleva sa, dar francezul a oferit și o declarație dură despre companiile producătoare de suplimente. Patrick Mouratoglou și fizioterapeuta Candice Gohier i-au recomandat româncei să adauge un supliment de colagen în nutriția ei, apelând la serviciile unei firme obscure din Canada.

După ce și-a recunoscut vina pentru că Simona Halep a fost prinsă dopată, Patrick Mouratoglou lovește în companiile de suplimente: „Te târăsc într-un scandal!”

Simona Halep a dat vina pe suplimentul Keto Mct pentru contaminarea cu roxadustat, iar Patrick Mouratoglou spune că a fost nevoie de acest scandal uriaș pentru a realiza cât de riscante sunt suplimentele alimentare pentru jucătoarele de…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Grupul maritim Maersk renunță la 10.000 de angajați, în contextul încetinirii comerțului internațional probabil până în 2026

Articolul următor

PNL se dezice de măsura limitării plăților cash: „Nu am susținut această măsură”

post-bars

Lasă un comentariu