LOADING...

noiembrie 3, 2023

PNL țintește locul I la alegerile din 2024. Ciucă: „Nu intrăm în competiţie pentru a ţinti alt obiectiv decât a câştiga alegerile”.

By

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, întrebat vineri la Sinaia, dacă partidul ar putea ieşi pe locul trei la alegerile din 2024, după PSD şi AUR, că liberalii intră în competiţia electorală doar cu obiectivul de a câştiga alegerile.

Nicolae Ciucă și o parte a condcuerii PNL FOTO Inquam Photos

Dincolo de a ne fi asumat să angajăm anul electoral 2024 de sine stătător, ne-am asumat să câştigăm alegerile. Nu intrăm în competiţie pentru a ţinti alt obiectiv decât a câştiga alegerile. Fiecare dintre cei din PNL ştiu foarte bine că atunci când declanşezi o competiţie politică şi nu numai, indiferent de competiţie, te duci să câştigi, nu să ieşi pe locul doi”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat la finalul BPN al PNL de vineri la Sinaia dacă partidul ar putea ieşi pe locul al treilea la alegeri, după PSD şi AUR, având în vedere ce arată sondajele de opinie.

Întrebat dacă se teme de un candidat serios din…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Elevii din ciclul primar învață cum să mănânce sănătos. Campanie pentru alimentația sănătoasă

Articolul următor

Grupul maritim Maersk renunță la 10.000 de angajați, în contextul încetinirii comerțului internațional probabil până în 2026

post-bars

Lasă un comentariu