LOADING...

decembrie 4, 2023

O nouă fabrică se deschide în România. Se fac deja angajări

By


Cu o suprafaţă totală de 145.000 metri pătraţi, din care 31.000 mp spaţiu ocupat de clădiri, fabrica va începe producţia de cilindri de apă caldă şi plăci de boilere, pentru mai multe branduri din portofoliul Groupe Atlantic. Activitatea companiei va începe în ultimul trimestru din 2024, iar până în 2026 echipa care va lucra la locaţie va ajunge la 370 angajaţi.

Primii angajaţi şi-au început deja activitatea la fabrică

Arnaud Codron, director industrial, precizează că grupul a decis să înfiinţeze fabrica din România pentru a sprijini fabricile existente ale companiei şi a servi clienţilor din Europa Centrală din acest segment de piaţă, stimulat de tranziţia la pompe de căldură, conform Agerpres.

„Am ales această locaţie pentru că ne permite să combinăm proximitatea faţă de clienţii noştri, competitivitatea şi calificările noastre”, a subliniat el.

În completarea acestuia, Tomasz Juda, manager fabrică, a adăugat: „Am…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Ciolacu: Renunţarea la vize şi programul Visa Waiver vor deveni realitate din anul 2025 / Tensiuni între premier și ambasadorul Muraru

Articolul următor

Gigi Becali, gafă incredibilă, în direct, la TV. A dezvăluit un detaliu intim despre unul dintre fotbaliştii săi de bază

post-bars

Lasă un comentariu