LOADING...

decembrie 8, 2023

Rusia și Arabia Saudită insistă, după vizita lui Putin în zona Golfului, ca toate statele din grupul OPEC+ să reducă producția de petrol

By

Rusia și Arabia Saudită, principalii exportatori de petrol din lume, au îndemnat joi grupul OPEC+ să se alăture inițiativei de reducere a producției, după întâlnirea pe care președintele Vladimir Putin a avut-o cu prințul moștenitor saudit Mohammed bin Salman.

Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol și statele asociate (OPEC+) au stabilit săptămâna trecută noi reduceri ale producției de petrol, diminuarea atingând volumul total de 2,2 milioane de barili pe zi. Arabia Saudită și Rusia au anunțat reduceri totale de 1,3 milioane de barili pe zi.

”În domeniul energiei, cele două părți au salutat cooperarea strânsă și eforturile de succes ale statelor din cadrul OPEC+ de intensificare a stabilității pe piețele globale ale petrolului”, a comunicat joi Președinția Rusiei, potrivit agenției Reuters.

Kremlinul a îndemnat toate state din cadrul OPEC+ să se alăture inițiativei. Vladimir Putin și prințul Mohammed bin Salman ”au…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Interzicerea traseismului parlamentar, misiune imposibilă și fără tracțiune la nivelul partidelor

Articolul următor

Marius Șumudică, reacție categorică despre scandalul cu bașkanul lui Gaziantep din avion! „În primul rând, vreau să spun asta”

post-bars

Lasă un comentariu