LOADING...

ianuarie 23, 2024

Gigi Becali anunță transferuri de 50 de milioane de euro la FCSB

By

Gigi Becali a făcut planul grandios pentru FCSB și anunță vremuri de excepție pentru fanii roș-albaștri, condiția fiind ca echipa să ajungă în grupele Ligii Campionilor.

Vicecampioana României a iernat pe prima poziție a clasamentului, iar după numai o etapă jucată în 2024 și-a mărit la 11 puncte distanța față de principalele urmăritoare. Omul de afaceri din Pipera a prins curaj și este convins că nu mai poate scăpa titlul în acest sezon, astfel că deja își face planuri pentru viitor.

Finanțatorul liderului din Superliga anunță că vrea să pătrundă în grupele Ligii Campionilor și anunță că din acel moment va câștiga cu certitudine titlul în România sezon de sezon, fără ca o altă echipă să îi mai dea emoții în lupta pentru atingerea acestui obiectiv.

Gigi Becali anunță transferuri de 50 de milioane de euro la FCSB, dacă echipa intră în grupele Ligii Campionilor: „Nu o să economisesc banii”

Citeşte mai mult

Articolul anterior

UE avansează planurile de TAXARE a activelor ruse blocate prin sancțiuni /Kremlinul amenință cu măsuri de retorsiune

Articolul următor

Doza de urgență dintr-un antibiotic, eliberat fără rețetă, va acoperi tratamentul pentru 48 de ore – Precizări ale Ministerului Sănătății

post-bars

Lasă un comentariu