LOADING...

ianuarie 28, 2024

Gorghiu cere Parlamentului urgentarea a trei proiecte care ar ajuta la combaterea traficului de droguri

By

Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu, a precizat că în Parlament, la acest moment sunt trei iniţiative cheie care ar putea să ducă la diminuarea fenomenului traficului de droguri, solicitând ca aleșii să le trateze cu maximă responsabilitate și să le adopte în procedură de urgență.

Ministra Justiției, Alina Gorghiu FOTO Inquam Photos

În continuare, combaterea fenomenului drogurilor şi asigurarea unei legislaţii adoptată la amploarea acestui fenomen constituie priorităţile mele ca senator şi ca ministru al Justiţiei. Suntem o societate care nu va fi deloc ferită, nici în anul 2024, la fel cum sunt toate societăţile europene, de flagelul drogurilor, trafic de droguri, populaţie tânără afectată de consum de droguri”, a declarat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă la Argeş.

Ministra Justiţiei a precizat că în Parlament, la acest moment sunt trei iniţiative cheie care ar putea să ducă la diminuarea fenomenului…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Indicele de masă corporală, interpretat de medici endocrinologi. Când sunt de vină hormonii pentru kilogramele în plus

Articolul următor

Programul „Noua Casă” 2024. Plafon de garanții este în valoare de 1 miliard de lei. Marcel Boloș: „Este mesajul nostru de continuitate”

post-bars

Lasă un comentariu