LOADING...

februarie 1, 2024

Ce spune George Simion după ce un fost șef al serviciului secret SIS din Moldova a afirmat că „a nimerit cumva sub vizorul serviciilor speciale rusești”

By

Un fost șef al serviciului secret SIS din Republica Moldova l-a comparat pe șeful AUR cu politicianul moldovean Iurie Roșca, afirmând că a „a nimerit cumva sub vizorul serviciilor speciale rusești”. Șeful AUR, George Simion, a negat, afirmând că nu este vorba despre vreun șantaj.

George Simion, protest în fața ASF FOTO Inquam Photos

Valentin Dediu, fost director interimar al serviciului secret (SIS) din Republica Moldova a declarat miercuri la TVR Moldova că ”George Simion a nimerit cumva sub vizorul serviciilor speciale rusești”, făcând referire la posibile materiale compromițătoare cu șeful AUR sau la bani. 

„Serviciile speciale străine, și în primul rând Federația Rusă, selectează persoane care sunt în opoziție față de conducere și se apropie de ei. Ca să îi facă pe ei prieteni pe probleme de ideologie este imposibil, patriotism nu, atunci ei ori îi cumpără, ori caută materiale compromițătoare și le dau de…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Peste jumătate dintre români sunt supraponderali sau obezi. Fenomenul crește alarmant și în rândul copiilor

Articolul următor

OMV – Petrom a realizat un profit cu 61% mai mic anul trecut, față de 2022

post-bars

Lasă un comentariu