LOADING...

februarie 2, 2024

Ultima lovitură a lui Dan Șucu la Rapid e oficială!

By

Dan Şucu a reuşit să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Rapid a reuşit să semneze cu un mijlocaş român venit de la Lecce Primavera, fiind deja prezentat oficial în tricoul noii sale echipe. Acesta are un palmares interesant în campionatul de tineret al Italiei şi a ales să se întoarcă în România, pentru a se impune în echipa giuleştenilor.

Ultima lovitură a lui Dan Șucu la Rapid e oficială!

Cătălin Vulturar este noul jucător al Rapidului. Tânărul fotbalist, care a evoluat la Lecce Primavera, a fost deja prezentat oficial în tricoul noii sale echipe. Acesta are deja un palmares interesant, fiind campion al Italiei la tineret alături de Lecce, sezonul trecut. Dan Şucu a fost nevoit să scoată din buzunare suma de 700.000 de euro pentru a-l aduce la echipă pe Vulturar. În actualul sezon, mijlocaşul a bifat nu mai puţin de 18 prezenţe în Primavera 1 pentru Lecce, unde a reuşit să marcheze două goluri şi…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

”Ar putea deveni AFACEREA SECOLULUI”

Articolul următor

CTP anunță sfârșitul PNL, după dosarul lui Iulian Dumitrescu: „Circulă cu câte un Lamborghini, și el, și consoarta. Dacă el face ce a făcut, ce fac cei de sub el?”

post-bars

Lasă un comentariu