LOADING...

februarie 13, 2024

Ciolacu, întâlnire cu o delegație a Băncii Mondiale: Menținerea stabilității economice a României este o prioritate a Guvernului

By

Premierul Marcel Ciolacu a subliniat în cadrul unei înâlniri cu o delegaţie a Băncii Mondiale că menținerea stabilității economice a României este o prioritate a conducerii guvernamentale a României în contextul actual geopolitic. 

Premierul Marcel Ciolacu a avut o întrevedere cu delegația Băncii Mondiale condusă de Asad Alam, director regional pentru creștere echitabilă, finanțe și instituții pentru Europa și Asia Centrală, a informat Guvernul României. 

Potrivit sursei citate, în cadrul întâlnirii, premierul Marcel Ciolacu a afirmat că „menținerea stabilității economice a României în contextul actualei dinamici geopolitice este o prioritate a Guvernului și o strategie eficientă de atragere a investitorilor”.

Șeful Executivului a prezentat și setul de măsuri pentru combaterea evaziunii fiscale, eficientizarea colectării și de reducere a cheltuielilor bugetare luate de Guvern.

„Digitalizarea este principalul…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Fotbaliștii FCSB l-au sunat pe Gigi Becali pentru ca Rădoi să fie antrenor

Articolul următor

BNR menține dobânda cheie de anul trecut, 7,00%, pentru a noua oară consecutiv. Efectele, motivele și previziunile

post-bars

Lasă un comentariu