LOADING...

martie 10, 2024

FCSB 4-0. Tavi Popescu, Băluță, Crețu și Gigi pun iar cruce Superligii?

By

Fiecare rundă din Superliga îți aduce exclusiv în ProSport rubrica Secretele din Meciul Etapei, provocarea pe care jurnalistul Gabriel Berceanu și antrenorul invitat al fiecărei săptămâni o lansează suporterilor din 2024! Tuturor celor care trăiesc fotbalul pasionați de elementele tactice, dornici să înțeleagă adevărații eroi din teren, mutările tehnicienilor și explicația fazelor decisive. Astăzi, analizăm din perspective inedite Rapid – FCSB 4-0!

Secretele din Meciul Etapei înseamnă o radiografie realizată în exclusivitate de un tehnician român pe marginea duelului din Superliga. Apoi, repere evidențiate de Gabriel Berceanu, jurnalist ProSport, care rescriu istoria partidei dintr-o perspectivă specială, între catedrala peluzei și memoria subiectivă a generațiilor. Iată analiza realizată în această rundă împreună cu tânărul tehnician Dorin Goian și cum se explică victoria categorică a giuleștenilor!

Rapid – FCSB…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Rapoartele Gabriel Resources demontează posibila manipulare a Bursei canadiene. Nici compania și nici Palatul Victoria nu aveau cum să știe VERDICTUL

Articolul următor

Pastilele interzise celor mici. Dr. Emilian Popovici: „Anumite medicamente pot avea un efect mult mai puternic la copii ”

post-bars

Lasă un comentariu