LOADING...

aprilie 1, 2024

Relansarea sectorului industrial în CHINA generează un impuls puternic pentru economia generală

By

Activitățile de producție în China s-au intensificat în martie, după cinci luni de încetinire, ceea ce ar putea semnala relansarea sectorului industrial, favorizând accelerarea economiei generale, potrivit grupului media Bloomberg.

Indexul puterii de achiziție a managerilor a atins punctajul de 50,8, cel mai mare nivel de anul acesta, recompensând eforturile liderilor politici, care speră să restabilească încrederea în a doua economie a lumii.

Rezultatele activităților industriale ale Chinei au fost în ianuarie și februarie cele mai bune din ultimii doi ani, pe fondul intensificării exporturilor.

”Sectorul industrial pare a fi rezilient, ajutat parțial de exporturile puternice. În cazul în care cresc veniturile fiscale și exporturile rămân puternice, impulsul economic s-ar putea intensifica”, afirmă Zhang Zhiwei, economist-șef la grupul Pinpoint Asset Management.

Indexul serviciilor a fost la nivelul de 53 de puncte în martie, peste…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Ce trebuie să facă românii care vor să voteze din străinătate la alegerile parlamentare și prezidenţiale

Articolul următor

FK Miercurea Ciuc – CSC Șelimbăr se joacă de la ora 17:30, în încheierea primei etapei a play-off-ului Ligii 2. Sibienii vor să-și reia locul în fotoliu

post-bars

Lasă un comentariu