LOADING...

aprilie 2, 2024

Mâncare tradițională „ca la mama acasă”, servită în curtea țăranilor / Ce sunt Punctele Gastronomice Locale

By

Conceptul de „punct gastronomic local” este tot mai popular în rândul turiștilor aflați în căutare de mâncare autentică, gătită din ingrediente sănătoase și după rețete „de pe vremea bunicilor”.

În județul Timiș, de exemplu, au fost deschide recent două astfel de puncte gastronomice. Unul în localitatea Margian-sat și unul în Coșteiu de Sus.

După mai mulți ani de activități de promovare turistică a comunei, de dezvoltare a unor produse turistice locale și implicare a comunității în multiple activități de profil, comuna Margina reușește să pună pe harta județului Timiș două Puncte Gastronomice Locale.

Acestea vor funcționa pe tot parcursul anului și pot fi găsite în localitatea Margina, în gospodăria de la stâna familiei Fântână și în localitatea Coșteiu de Sus, la Emilia Popa, scrie Adevărul.

„Aceste locații vor fi deschise pe tot parcursul anului”

„Sunt niște pași foarte importanți pentru noi. Pot să…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Marcel Ciolacu: Concediile medicale sunt un venit. Pentru ce categorii este de acord cu eliminarea impozitării de 10%

Articolul următor

„Am promis stadionul, acum mergem împreună și la Hamburg!”

post-bars

Lasă un comentariu