LOADING...

aprilie 3, 2024

Adrian Mutu vrea să demisioneze de la CFR Cluj!

By

Adrian Mutu (45 de ani) vrea să demisioneze de la CFR Cluj după înfrângerea umilitoare pe care a încasat-o în sferturile de finală ale Cupei României, scor 0-4 contra Corvinului Hunedoara.

ProSport a aflat că în interiorul clubului din Ardeal planează o tensiune uriașă, iar italianul Andrea Mandorlini (63 de ani) ar putea fi varianta de avarie a lui Nelu Varga, în cazul în care Mutu nu își schimbă decizia.

Adrian Mutu vrea să demisioneze de la CFR Cluj! Tensiune uriașă în club: italianul Andrea Mandorlini, varianta de avarie a lui Nelu Varga! EXCLUSIV

Adrian Mutu nu a rostit ceea ce gândea, după rușinea din meciul de Cupa României, în care Corvinul a zdrobit-o pe CFR Cluj, 4-0, dar toată lumea a înțeles mesajul. „Briliantul” a spus că nu îi poate ierta pe fotbaliști după prestația foarte dezamăgitoare pe care au avut-o într-un moment critic pentru club și a sugerat că duelul de la Huneodara ar putea fi ultimul la care el s-a…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Biden a discutat cu Xi Jinping despre starea relațiilor SUA-China și despre tensiunile geopolitice /Liderul chinez vrea evitarea ”confruntărilor”

Articolul următor

Ce alegem între zahăr și îndulcitori? Medic: „Zahărul ne «ruginește» și ne îmbătrânește de la interior”

post-bars

Lasă un comentariu