LOADING...

mai 1, 2024

Comisia Europeană a lansat proceduri contra platformelor INSTAGRAM și FACEBOOK /Sunt verificate mecanismele de combatere a manipulării

By

Comisia Europeană a confirmat, marți, lansarea procedurilor de verificare a platformelor Facebook și Instagram, aparținând grupului Meta, în cadrul eforturilor de blocare a campaniilor de manipulare electorală lansate de țări terțe.

”Această Comisie a creat mijloacele de protejare a cetățenilor europeni de acțiunile punctuale de manipulare și dezinformare lansate de țări terțe. Dacă suspectăm vreo încălcare a reglementărilor, acționăm. Acest lucru este valabil permanent, dar mai ales în perioadele alegerilor democratice”, a declarat Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene.

”Marile platforme digitale trebuie să își respecte obligațiile și să aloce resurse suficiente. Decizia de astăzi arată că suntem serioși în verificarea respectării regulilor. Protejarea democrațiilor este o luptă comună a statelor membre UE”, a subliniat Ursula von der Leyen.

Experții Comisiei Europene vor verifica dacă politicile și…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Scandal între Gabriela Firea și CTP. Ce afirmație a gazetarului a deranjat-o pe candidata PSD la Primăria Capitalei

Articolul următor

Victor Pițurcă a cedat nervos și a sărit iar la gâtul lui Gigi Becali, după ce a auzit că patronul FCSB revendică stadionul Steaua!

post-bars

Lasă un comentariu