LOADING...

mai 1, 2024

Victor Pițurcă a cedat nervos și a sărit iar la gâtul lui Gigi Becali, după ce a auzit că patronul FCSB revendică stadionul Steaua!

By

Victor Pițurcă continuă războiul cu Gigi Becali. Fostul antrenor de la FCSB a sărit la gâtul milionarului, după ce a auzit că Becali vrea să revendice stadionul Steaua.

FCSB a câștigat campionatul, cu trei etape rămase înainte de final. Echipa lui Gigi Becali trebuie să își găsească stadion pentru meciurile din preliminariile Ligii Campionilor deoarece nu poate juca pe Arena Națională. Latifundiarul din Pipera a afirmat că ar trebui ca CSA Steaua să îi dea lui stadionul, iar această declarație l-a făcut pe Victor Pițurcă să cedeze nervos.

Victor Pițurcă, replică dură pentru Gigi Becali după ce a auzit că revendică stadionul Steaua: „Să își vadă de echipa lui”

FCSB este în căutarea unei noi arene unde să dispute meciurile pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. Gigi Becali a declarat că vrea să revină pe Ghencea. Stadionul ar fi disponibil deoarece, până în septembrie, doar naționala va mai juca un meci, pe 7…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Comisia Europeană a lansat proceduri contra platformelor INSTAGRAM și FACEBOOK /Sunt verificate mecanismele de combatere a manipulării

Articolul următor

Tratamentul împotriva durerii ar putea fi decontat de stat

post-bars

Lasă un comentariu