LOADING...

mai 3, 2024

Anunțul de ultimă oră făcut de Poșta Română în legătură cu distribuirea pensiilor

By

Poșta Română a transmis, vineri, că a început livrarea pensiilor cu 5 zile înainte de calendarul lunar pentru distribuirea acestora. 

„Ce părea imposibil săptămâna trecută s-a reușit printr-o mobilizare exemplară a salariaților din Poșta Română. Poștașii au reușit să livreze pensiile în mai puțin de o săptămână într-o premieră pentru Companie, proces care durează de obicei 15 zile.

Distribuirea pensiilor în avans, înaintea Sărbătorilor de Paște, a reprezentat un efort extraordinar din partea tuturor entităților implicate în acest proces: Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, Ministerul Finanțelor, Casa Națională de Pensii și partenerii noștri din domeniul bancar. Toate părțile implicate au colaborat remarcabil pentru îndeplinirea termenelor stabilite de către Guvernul României”, conform unui comunicat transmis, vineri, de Poșta Română

Precizările Poștei Române

  • „Compania Națională „Poșta Română” a…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

AUR susţine candidatul PNL pentru şefia CJ Satu Mare

Articolul următor

Dezvăluirea cutremurătoare a lui Ionuț Chirilă despre dialogul șocant pe care l-a avut cu Cătălin Hîldan, cu o lună și jumătate înainte ca fotbalistul să moară! „Nu ştiu ce bagă ăştia în noi, domn profesor, că uite aşa stăm cu perfuzii! Jumătate de oră înainte și jumătate de oră după”

post-bars

Lasă un comentariu