LOADING...

mai 4, 2024

Mircea Geoană, „absolut convins” că Rusia va încerca să se amestece în alegerile din România

By

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a spus vineri seară, la o emisiune desfășurată cu Alexandru Rotaru și Robert Kiss, de la Digi24, că Rusia va încerca ingerințe în alegerile care vor avea loc în țara noastră. Acesta a mai explicat că România este o țară pivot pentru NATO și că Rusia știe asta, potrivit Digi 24.

Mircea Geoana FOTO: Profimedia

„Există o politică consecventă a Rusiei de interferare. Dacă au intervenit în alegerile din America să nu credem o secundă că vor rata o oportunitate să influențeze o direcție a unei țări NATO”, a spus Mircea Geoană.

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a mai spus că este „absolut convins că vor încerca” să să implice în procesul electoral din România. Mircea Geoana a spus în timpul emisiunii că trebuie să fim siguri există instituții care își fac treaba și că există încercarea de a stimula diverse nemulțumiri din societatea noastră….

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Cum ne ferim de capcana gândurilor negre. „Suntem bombardați cu reclame în care ni se prezintă situații ideale. Viața nu e așa”

Articolul următor

Rezervele valutare au SCĂZUT în aprilie cu 1,76 mld. euro / Nivelul rezervei de aur s-a menţinut la 103,6 tone

post-bars

Lasă un comentariu