LOADING...

mai 4, 2024

Nelu Varga, Mihai Rotaru și Dan Șucu, invitați să facă oferte pentru transferul unuia dintre cei mai buni fotbaliști din Superliga

By

Nelu Varga, Mihai Rotaru și Dan Șucu au fost invitați să facă oferte pentru transferul fotbalistului din Superliga care a primit interzis la FCSB din partea propriului patron!

Marius Ștefănescu e unul dintre cei mai interesanți tineri jucători din România și a intrat în vizorul marilor echipe din fotbalul intern.

Nelu Varga, Mihai Rotaru și Dan Șucu, invitați să facă oferte pentru transferul unuia dintre cei mai buni fotbaliști din Superliga!

Laszlo Dioszegi insistă asupra faptului că nu va accepta să-l cedeze pe Marius Ștefănescu la FCSB indiferent de oferta pe care ar face-o Gigi Becali, după speculațiile care au existat în privința jucătorului.

În schimb, patronul de la Sepsi a recunoscut că e gata să se despartă de cel mai important jucător al echipei sale în vara acestui an, pentru prețul corect.

„De la FCSB nu…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Sondaj CURS: Nicușor Dan, în scădere după intrarea în cursă a Gabrielei Firea. Cum arată procentele pentru europarlamentare

Articolul următor

Cât de bogați sunt candidații la Primăria Capitalei

post-bars

Lasă un comentariu