LOADING...

mai 14, 2024

Gigi Becali, ofertă ireală pentru Florinel Coman! Face o nebunie ca să îl păstreze la FCSB și îi dă un salariu comparabil cu cel de la șeicii qatarezi: „Ce mare diferență! O să iau 16.000.000 de euro, dar vreau alea 60.000.000 de euro”

By

Gigi Becali a venit cu o ofertă incredibilă pentru Florinel Coman! Patronul de la FCSB face tot ce îi stă în putință pentru a-l păstra la echipa lui. Vrea să îi ofere un salariu comparabil cu cel propus de qatarezi.

Patronul de la FCSB a afirmat că își dorește ca Florinel Coman să nu plece în Qatar și să rămână alături de echipa „roș-albaștrilor” în parcursul european.

Gigi Becali a venit cu o ofertă incredibilă pentru Florinel Coman! Vrea să îi dea un salariu comparabil cu cel din Qatar: „Ce mare diferență! O să iau 16.000.000 de euro, dar vreau alea 60.000.000 de euro”

Finanțatorul campioanei României a spus că este dispus să-i ofere atacantului un salariu similar celui pe care l-au promis șeicii de la Al-Duhail. De altfel, negocierile cu clubul din Qatar au ajuns într-un impas, dat fiind că arabii au încercat să scadă prețul de transfer.

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Profitul Hidroelectrica și încasările de la clienți au scăzut în primul trimestru. Principalele rezultate

Articolul următor

De la o „mică pată”, la cancer de piele. Regula cu ajutorul căreia poți identifica din timp afecțiunea

post-bars

Lasă un comentariu