LOADING...

mai 15, 2024

”Perspectivele mediilor de afaceri se îmbunătățesc”

By

Economia Germaniei va continua relansarea în următoarele luni, susținută de intensificarea consumului privat, deși creșterea economică va fi redusă anul acesta, conform experților independenți consultați de Guvernul Olaf Scholz.

PIB-ul Germaniei ar urma să aibă o evoluție de 0,2% în 2024, conform unui raport publicat miercuri și citat de grupul media Bloomberg.

Anul viitor, economia va avansa cu 0,9%, în contextul în care Germania beneficiază de intensificarea comerțului mondial, subliniază specialiștii cancelarului Olaf Scholz.

Raportul Consiliului Experților Economici este cel mai recent semnal că principala economie a Europei este pe cale să depășească perioada apropiată stagnării economice care a persistat de un an.

”Un stimulent suplimentar ar putea fi oferit de o eventuală decizie a Băncii Centrale Europene de relaxare a politicii monetare”, au subliniat specialiștii guvernamentali.

Olaf Scholz a justificat stagnarea economică prin…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Ce spune Traian Băsescu despre atacul asupra premierului Slovaciei: L-am cunoscut pe Fico. Era mai puțin suveranist

Articolul următor

Simona Halep rupe pisica în două în interviul dat americanilor și spune ce crede despre ipoteza că Patrick Mouratoglou ar fi dopat-o intenționat

post-bars

Lasă un comentariu