LOADING...

mai 16, 2024

Italia propune Grupului G7 un plan privind inteligența artificială /”Va fi o resursă dacă evoluția sa va îmbunătăți calitatea muncii”

By

Premierul Italiei, Giorgia Meloni, a afirmat, joi, că sistemele de inteligență artificială vor deveni o resursă reală dacă vor îmbunătăți calitatea muncii, anunțând că Președinția italiană a Grupului G7 va elabora un plan privind utilizarea acestor softuri fără a exclude oamenii de pe piața muncii.

Giorgia Meloni a transmis un mesaj video la ”Festivalul Muncii”, aflat în curs la Florența. Premierul Italiei a notat că inteligența artificială va avea impact semnificativ asupra pieței muncii, dar a insistat că oamenii trebuie să continue să lucreze și să învețe să folosească softuri de inteligență artificială.

”Ați ales să dedicați acest festival temei inteligenței artificiale generative și impactului pe care această tehnologie îl poate avea asupra sistemelor economice de producție. Trăim o transformare epocală, care va avea un impact determinant asupra oricărui sector de muncă, nu doar asupra celor tradiționale, ci și…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Ciolacu, discuții privind noua lege a pensiilor și salariul minim cu comisarul european pentru Muncă

Articolul următor

Dialog încins între Adi Popa și Gheorghe Mustață, în direct!

post-bars

Lasă un comentariu