LOADING...

mai 17, 2024

Afacerist pro-rus, în spatele campaniei lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Câți bani a pompat în publicitatea outdoor a actualului primar candidat

By

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, are printre finanțatorii săi un afacerit pro-rus, pe numele său Matei Păun, potrivit newsweek.ro. Acest lucru poate ridica întrebare legată de transparență și conexiuni politice ale primarului Capitalei.

Nicușor Dan și donatorul său, Matei Păun. FOTO inliniedreapta.net

În 2016, printre marii donatori de campanie ai lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei se numărau Horia Manda, George Iacobescu, Alexandru Lăpușan, Nicolae Rațiu și Florin Talpeș, potrivit hotnews.ro. Pentru campania lui Nicusor Dan a donat o suma mare și fiul lui Ion Rațiu, Nicolae Rațiu, de asemenea decorat de Regina Marii Britanii.

Publicitate masivă în București

Nicușor Dan a lansat o campanie publicitară puternică în București, care este derulată doar pe panourile stradale ale firmei Getica OOH SRL1. Această firmă este deținută de o companie dintr-un paradis fiscal și are legături de afaceri directe cu Matei…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Anunțul momentului în fotbalul mondial a fost făcut de înlocuitorul lui Jurgen Klopp! „Pot să confirm că voi fi noul antrenor al lui Liverpool”

Articolul următor

”Știm că Rusia încearcă destabilizarea Republicii Moldova”

post-bars

Lasă un comentariu