LOADING...

mai 17, 2024

Nou protest al angajaților din aparatul de lucru al Guvernului. Programul de lucru a fost întrerupt și la MIPE

By

Angajații Guvernului continuă să protesteze, acuzând înstituția că „promovează o politică salarială discriminatorie în raport cu alte instituţii aflate în subordine sau coordonare”. Un protest a fost declanșat și în fața Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene. 

„Angajaţii din Aparatul de lucru al Guvernului României au declanşat un nou protest spontan, azi 16.05.2024, începând cu ora 15.00, prin întreruperea programului de lucru în intervalul orar 15.00-16.00”, a anunțat într-un comunicat de presă președintele Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie (FNSA), Bogdan Șchiop.

Sursa citată a mai menționat că „angajaţii Guvernului României îşi manifestă nemulţumirea faţă de modul în care conducerea instituţiei promovează o politică salarială discriminatorie în raport cu alte instituţii aflate în subordine sau coordonare”.

„Atragem atenţia că orice demers sau tentativă de…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Leguma-fruct care poate fi consumată în exces. Dr. Mihaela Bilic: „Nu conține fructoză și este bogată în fibre și minerale“

Articolul următor

BCE avertizează asupra RISCURILOR generate de instabilitatea politică și de tensiunile internaționale /”Perspectivele rămân fragile”

post-bars

Lasă un comentariu