LOADING...

iunie 1, 2024

Cum a reacționat patronul din Superliga, care refuză să îi vândă un fotbalist lui Gigi Becali chiar dacă îi dă 10.000.000 de euro, atunci când a văzut de pe Wembley atmosfera de la finala UEFA Champions League!

By

Patronul care refuză să îi vândă un jucător lui Gigi Becali a fost prezent la finala UEFA Champions League și a reacționat pe rețelele de socializare când a văzut ce atmosferă e pe Wembley.

Real Madrid și Borussia Dortmund au fost cele două finaliste din această ediție a UEFA Champions League. Marea finală a avut loc pe arena Wembley, din Londra, acolo unde s-au adunat peste 86.000 de spectatori să asiste la un show inedit. Printre aceștia s-a aflat și Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK.

Cum a reacționat Laszlo Dioszegi când a văzut atmosfera de pe Wembley: ”Pentru asta merită să trăiești și să muncești!”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK, a fost prezent pe Wembley la finala UEFA Champions League. Omul de afaceri este pasionat de fotbal și asistă ori de câte ori are ocazia la evenimente sportive de asemenea anvergură. El a postat pe rețelele de socializare un clip video în care a arătat cum se vede meciul din tribune la…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Te plângi că ai salariul prea mic? Iată locul de muncă plătit lunar cu 14.000 LEI la care nu se înghesuie nimeni

Articolul următor

OMV a finalizat achiziția celei mai extinse rețele de mobilitate electrică din România. Câte stații vrea să aibă până la finalul anului

post-bars

Lasă un comentariu