LOADING...

iunie 2, 2024

Carvajal, eroul ibericilor în Borussia Dortmund

By

Dani Carvajal a avut o reacție plină de fair-play la finalul meciului Borussia Dortmund – Real Madrid 0-2. Eroul ibericilor a recunoscut superioritatea adversarilor din prima parte a jocului.

Eroul ibericilor în finala UEFA Champions League a fost Dani Carvajal, omul care a deschis scorul cu doar 17 minute înainte de final. Unul din cei mai importanți oameni din finala de pe Wembley a avut o reacție de mare campion și a recunoscut că echipa sa a făcut un joc extrem de slab în prima repriză.

Eroul ibericilor, reacție de mare campion: „Nu meritam nimic la pauză!”

Dani Carvajal este unul din cei mai importanți jucători de la Real Madrid. Fundașul, în vârstă de 32 de ani, a fost decisiv în marea finală împotriva nemțiilor de la Borussia Dortmund, dar la final a ținut să precizeze că adversarii s-au ridicat cu mult peste așteptările ibericilor.

Citeşte mai mult

Articolul anterior

OMV a finalizat achiziția celei mai extinse rețele de mobilitate electrică din România. Câte stații vrea să aibă până la finalul anului

Articolul următor

O jurnalistă, un ONG-ist, un ospătar și un economist se luptă pentru Primăria Capitalei. Cum au ajuns în politică principalii candidați

post-bars

Lasă un comentariu