LOADING...

iunie 2, 2024

Vin întăririle pentru Liga Florilor. Iașiul transferă jucătoare de cupe europene și cu prezențe la Jocurile Olimpice

By

Handbalul feminin ieșean a revenit după 23 de ani în elită, iar oficialii clubului CSM Iași 2020 nu vor ca echipa să fie doar o prezență pasageră în Liga Florilor.

Astfel, conducerea Iașiului a promis că va întări lotul cu jucătoare de valoare din țară și din străinătate, astfel încât formația pregătită de Daniel Gheorghe, Daniel Bura și Macrina Tomuleac să nu aibă emoții în privința rămânerii în Liga Florilor.

Transferuri de Liga Florilor la CSM Iași 2020

După aproape trei săptămâni de la promovarea în Liga Florilor, CSM Iași 2020 a anunțat primele achiziții pentru sezonul viitor.

Ieșenii au adus-o pe jucătoarea sârbă Jovana Milojevic, un pivot de 31 de ani, cu meciuri în Liga Campionilor, dar și pe extrema sud-coreeană Jo Harang, 32 de ani, locul 4 la Jocurile Olimpice de la Londra cu naționala asiatică și locul 8 la Olimpiada de la Tokyo.

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Ministerul Energiei, nou apel pentru accesarea fondurilor pentru modernizarea CET-urilor. Precizările lui Sebastian Burduja privind Bucureștiul

Articolul următor

Încăierare în stradă, între tabăra PSD şi PNL. Primarul: „Capo di tutti este o doamnă, care pretinde că este o doamnă, dar nu este” VIDEO

post-bars

Lasă un comentariu