LOADING...

iunie 11, 2024

Crystal North, un nou complex rezidențial dezvoltat de familia DRAGOMIR. Care sunt atuurile investiției de peste 15 milioane de euro

By

Bogdan Dragomir, fiul lui Mitică Dragomir vorbește, într-un scurt interviu pentru Gândul, despre cel mai nou complex rezidențial dezvoltat în nordul Bucureștiului, în calitate de CEO Crystal Properties.

Noul complex rezidențial dezvoltat de familia Dragomir, Crystal North, proaspăt finalizat, are deja o rată de vânzare de 65%, chiar înainte de finalizare, după cum dezvăluie pentru Gândul Bogdan Dragomir, CEO Crystal Properties.

Reporter: Prin ce se remarcă acest nou complex rezidențial dezvoltat de familia Dragomir față de alte proiecte din zonă și ce vă recomandă?

Bogdan Dragomir: Probabil cel mai important aspect, despre care se vorbește destul de puțin în piață, este experiența dezvoltatorului. Facem asta de peste 20 de ani, iar toate proiectele noastre s-au vândut integral. Ne place să spunem că cea mai importantă fundație a unui proiect imobiliar este chiar respectul față de clienți. Iar noi am ținut întotdeauna cont de asta.

De…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

„Ne-au lăsat doar cu hainele de pe noi”

Articolul următor

Manevra lui Macron de a convoca alegeri anticipate erodează încrederea investitorilor în economia Franței

post-bars

Lasă un comentariu