LOADING...

iunie 27, 2024

Jordan Bardella, aliatul lui Marine Le Pen și potențial premier al Franței, vrea „luptă culturală” și cere excepții de la bugetul UE

By

Jordan Bardella, candidatul partidului de extremă-dreapta Mobilizarea Națională (RN) pentru funcția de prim-ministru al Franței, a pledat, înaintea scrutinului parlamentar, pentru lansarea unei ”lupte culturale” contra islamismului și vrea să obțină exceptarea Parisului de la contribuțiile la bugetul Uniunii Europene, subliniind că va aplica o abordare marcată de ”mult pragmatism” la nivel economic.

Jordan Bardella, în vârstă de 28 de ani, președintele partidului Mobilizarea Națională, a afirmat, într-un interviu acordat cotidianului Financial Times, că este încrezător în șansa de a obține majoritate în scrutinul legislativ, ceea ce l-ar forța pe președintele Emmanuel Macron la ”coabitare” cu un guvern antagonist.

”Cred că francezii sunt pregătiți pentru schimbare. Vreau să oprim cei șapte ani de politici macroniste, brutale în metoda de guvernare”, a declarat Jordan Bardella.

Bardella vrea ”rabat” de la bugetul…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Servicii medicale gratuite pentru depistarea bolilor grave. Cine sunt beneficiarii

Articolul următor

Noile servicii de care beneficiază neasigurații de la 1 iulie

post-bars

Lasă un comentariu