LOADING...

iunie 27, 2024

SCHOLZ a oferit clarificări, în Bundestag, despre negocierile pe tema bugetului /Opoziția acuză Guvernul că a generat instabilitate

By

Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, a prezentat miercuri, în Bundestag, Camera inferioară a Parlamentului, detalii despre negocierile pe tema bugetului pe anul 2025, dar a fost acuzat de opoziție că a generat cea mai mare instabilitate din Uniunea Europeană.

Olaf Scholz a fost chemat în Bundestag pentru a oferi clarificări. Scholz a furnizat detalii despre negocierile pe tema bugetului pe anul 2025, exprimând convingerea că partenerii de coaliție – Partidul Social-Democrat (SPD, centru-stânga), Alianța 90/Verzi și Partidul Liber-Democrat (FDP, centru-dreapta) – vor ajunge în curând la un acord.

”Sunt discuții colegiale și punctuale. În iulie, va fi prezentat proiectul de buget pe anul 2025”, a afirmat Olaf Scholz.

”Avem priorități clare. Nu trebuie să existe reduceri de fonduri pentru egalitate socială, pentru programele de asistență destinate persoanelor defavorizate și nici pentru pensionari”, a subliniat Olaf Scholz.

De altfel,…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Singurătatea crește riscul mortalității. Oamenii singuri, mai predispuși la infarct

Articolul următor

Alimentele ultraprocesate, în aceeași categorie cu tutunul. Ar trebui să conțină avertismente de sănătate, spun specialiștii

post-bars

Lasă un comentariu