LOADING...

iunie 30, 2024

Premierul Italiei CONTESTĂ numirile în funcțiile de conducere la UE, inclusiv mandatul Ursulei von der Leyen /„Lipsă de respect față de cetățeni”

By

Premierul Italiei, Giorgia Meloni, a afirmat vineri, la finalul summitului de la Bruxelles, că nominalizarea Ursulei von der Leyen pentru un nou mandat de președinte al Comisiei Europene și aranjamentele pentru funcțiile de conducere ale instituțiilor europene reprezintă o ”lipsă de respect față de cetățeni”.

Liderii statelor UE au exprimat susținere, cu ocazia summitului de la Bruxelles, pentru a-i oferi Ursulei von der Leyen un nou mandat de președinte al Comisiei Europene. Premierul Estoniei, Kaja Kallas, a fost propusă pentru postul de Înalt reprezentant UE pentru Afaceri Externe și Politici de Securitate, iar fostul premier portughez Antonio Costa pentru funcția de președinte al Consiliului European.

Giorgia Meloni, premierul Italiei, contextă legitimitatea mandatelor.

”În mod clar, discuțiile despre numirile în funcții, cunoașteți deja poziția Italiei, eu cred că propunerea formulată de populari, socialiști și liberali a fost…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Avertismentul unui medic stomatolog: „O problemă parodontală netratată poate declanșa diabetul zaharat“

Articolul următor

Canicula poate fi fentată! Iată o stațiune balneară ideală și ieftină

post-bars

Lasă un comentariu