LOADING...

iulie 28, 2024

Afacere cu umor românesc. Povestea din spatele COLIVEI pentru aniversări și tortului de Revelion pentru a îngropa anul. ”Vreau să fie desert național”

By

Mare devoratoare de colivă încă din copilărie, o tânără din Slobozia, dar care locuiește în București, a avut ideea unei afaceri îndrăznețe și inedite: și-a deschis o colivărie. Mai exact, și-a făcut un laborator de cofetărie unde se face exclusiv colivă. Deoarece coliva este asociată cu evenimentele nefericite, Ioana Mihai a făcut în așa fel încât să atribuie acestui desert iubit de mulți români conotații mai vesele. Așa s-a născut afacerea MORI – colive de viață.

  • Tânăra, care a lucrat în publicitate, spune că vrea să transforme coliva într-un desert tradițional, la fel cum au făcut italienii din cannoli și portughezii din pasteis de nata.
  • Ioana a diversificat rețeta clasică de colivă, adăugând la rețetele concepute de ea ingrediente cu totul neașteptate, cum ar fi mango și fructul pasiunii.
  • Pe lângă caserole standard de 150 de grame, există și varianta de tort din colivă pentru aniversări, sfârșit de an sau……

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Febra Oropouche provoacă primele decese. Tot ce trebuie să știm despre acest virus. Epidemiolog: „Tot omul este de vină și în cazul ăsta!”

Articolul următor

Țânțarii care transmit West Nile, găsiți în 4 sectoare din Capitală. Medic epidemiolog: „În loc de măsuri se prezintă în general scuze…”

post-bars

Lasă un comentariu