Afacere cu umor românesc. Povestea din spatele COLIVEI pentru aniversări și tortului de Revelion pentru a îngropa anul. ”Vreau să fie desert național”
Mare devoratoare de colivă încă din copilărie, o tânără din Slobozia, dar care locuiește în București, a avut ideea unei afaceri îndrăznețe și inedite: și-a deschis o colivărie. Mai exact, și-a făcut un laborator de cofetărie unde se face exclusiv colivă. Deoarece coliva este asociată cu evenimentele nefericite, Ioana Mihai a făcut în așa fel încât să atribuie acestui desert iubit de mulți români conotații mai vesele. Așa s-a născut afacerea MORI – colive de viață.
- Tânăra, care a lucrat în publicitate, spune că vrea să transforme coliva într-un desert tradițional, la fel cum au făcut italienii din cannoli și portughezii din pasteis de nata.
- Ioana a diversificat rețeta clasică de colivă, adăugând la rețetele concepute de ea ingrediente cu totul neașteptate, cum ar fi mango și fructul pasiunii.
- Pe lângă caserole standard de 150 de grame, există și varianta de tort din colivă pentru aniversări, sfârșit de an sau……