LOADING...

ianuarie 11, 2023

Legea care îi permite FCSB-ului să joace în Ghencea, promulgată de preşedintele Klaus Iohannis. Când ar putea reveni echipa lui Becali pe stadionul Armatei

By

Conform Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis a semnat „Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii educației fizice şi sportului nr. 69/2000 (PL-x 661/24.10.2022)”.

Iată ce spune, aşadar, noua lege.

„Administratorii bazelor și/sau instalațiilor sportive care fac parte din domeniul public sau privat al statului și al unităților administrativ-teritoriale, au obligația de a afișa la sediul acestora și pe site-ul propriu, Regulamentul pentru închirierea bazelor și/sau instalațiilor sportive, tarifele stabilite pentru utilizarea în anumite
intervale orare a bazei și/sau instalației sportive, numele persoanei fizice sau denumirea persoanei juridice ori a structurii sportive care o folosește, datele sau perioada pentru care a obținut dreptul de utilizare a respectivelor bunuri imobile.

Administratorii prevăzuți la alin. (1) au obligația de a afișa și Regulamentul pentru închirierea spațiilor în care se desfășoară activități economice din incinta bazelor și/sau instalațiilor sportive, denumirea persoanei juridice, prețul și durata contractului. În ceea ce privește comunicarea informațiilor referitoare la persoanele fizice, administratorii prevăzuți la alin. (1) au obligația de a respecta dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) și ale Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), cu modificările și completările ulterioare.

Articolul anterior

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka a anunţat că este însărcinată: Voi fi la Australian Open 2024

Articolul următor

Căderea părului la bărbați, asociată cu consumul unei băuturi populare – Studiu

post-bars

Lasă un comentariu