LOADING...

iunie 28, 2023

Gigi Becali anunță transferul momentului, cu care rezolvă cea mai mare problemă de la FCSB! Îl cumpără pe cel mai dorit fotbalist al lui Gică Hagi: „Fac ofertă pentru el”

By

Gigi Becali (65 de ani) a pierdut „războiul” pentru regula U21 cu Răzvan Burleanu, iar latifundiarul din Pipera a găsit deja soluție pentru cea mai mare problemă de la FCSB.

Gigi Becali anunță transferul momentului, cu care rezolvă cea mai mare problemă de la FCSB! Îl cumpără pe cel mai dorit fotbalist al lui Gică Hagi

Gigi Becali a dorit să schimbe regula U21, însă nu a reușit să îi convingă pe toți conducătorii din Superliga să semneze documentul pe care l-a dus la Adunarea Generală care a avut loc marți la sediul LPF.

Astfel, după ce regula U21 a rămas în picioare, Gigi Becali se pregătește să transfere un fotbalist de la Gică Hagi în vârstă de 17 ani. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că e gata să facă orice pentru a-l transfera pe Andrei Borza, fotbalistul care a făcut parte din lotul României U21 pentru EURO 2023.

„Hagi a avut demnitate. A zis că are interes, pe el puteai să îl înțelegi, are…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Sorin Grindeanu anunță un nou constructor pentru Centura Timișoara Sud. Ce termene și condiții li se impun noilor contractanți

Articolul următor

Cât de mare rămâne riscul să faci cancer de plămâni și după ce te lași de fumat

post-bars

Lasă un comentariu