LOADING...

iunie 29, 2023

EXCLUSIV VIDEO | Cum au ajuns salamul de Sibiu, telemeaua și cașcavalul pe mesele americanilor, iar mierea în Japonia

By


După ani de audit, în care au fost verificate atât abatoarele, cât și fabricile unde se produce, salamul de Sibiu a primit acceptul de a fi exportat în Statele Unite ale Americii. Autoritățile federale de siguranță alimentară au stabilit că standardele legale în domeniu corespund exigențelor. Totodată, în SUA ajung telemeaua și cașcavalul produse în România, dar și conservele de porc.

O altă piață nouă este cea din Japonia, unde România exportă miere, însă oferta ar putea fi extinsă, a spus dr. Alexandru Bociu, președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), la GÂNDUL EXCLUSIV.

După mult timp, piața nord-americană, una dintre cele mai greu accesibile, din cauza normelor impuse de autorități, produsele românești au fost acceptate.

“Subliniez faptul că am deschis exportul cu Statele Unite ale Americii. Aici vorbesc de produse crud-uscate, salamuri, dar și conserve. Gândiți-vă…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Val de proiecte pentru modificarea legislației electorale: aviz de la psihiatru pentru candidați și prevedere anti-UDMR, printre schimbări

Articolul următor

De ce David Popovici nu poate schimba, de fapt, nimic în România

post-bars

Lasă un comentariu